Reseptiikka;
- 8 kananmunaa
- 2 dl kuohukermaa
- maustamiseen suolaa ja mustapippuria maun mukaan
-Munien rakenne rikottiin kevyesti ja lisättiin kerma ja mausteet.
Täytteeseen:
- 4 perunaa keitettynä
- 1 pkt pekonia
- 1 suippopaprika
- 1 sipuli
- mausteeksi: suolaa,mustapippuria ja tinjamia
-Ainekset pilkottiin kuutioiksi.
-Ensin ruskistettiin pekoni,sitten lisättiin perunat,sipulit ja paprikat.
-Maustettiin suolalla,pippurilla ja tinjamilla.
Sulatin paistinpannulle nokareen voita ja hieman öljyä,kuumensin pannun kunnolla.Kaadoin pannulle munakasmassan ja kypsytin sitä hieman lastalla silloin tällöin pyöräytellen jotta munamassa hieman hyytyy kauttaaltaan.
Lisäsin pinnalle tasaiseksi kerrokseksi täyte-aineet ja siirsin uuniin 180-asteeseen noin 8 minuutiksi kunnes pinta on kauniin rusettava ja munakas hyytynyt.Munakas kohoaa jonkin verran kuin kohokas mutta lasku on myös nopea joten kannattaa myös syödä pian.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti