sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Joulutorttu tuunattiin rapeaksi pinnaltaan sokerilla ja luumua on joka puraisulla.

Tämä joulutorttu joutui tuunauksen kohteeksi.
Teimme sen pinnasta ihanan rapean sokerin ja tietysti voitelun ansiosta, -ja mikä parasta, 
joka puraisulla saa luumuhilloa osakseen.

Tuunattu luumutorttu.

Vinkki, miten pinnan saa rapeaksi ja herkulliseksi on hyvinkin helppo.
Levität leivinpaperille kerroksen hienoa sokeria ja siirrät voitaikinalevyt sulamaan sokerin 
pinnalle. 
Kun aloitat torttujen valmistamisen, paina taikinaa vielä kovemmin sokeriin ja täytä taikinaneliö hillolla. Kostuta reunat vedellä ja taita pasteijan muotoon. Voitele pinnat vielä kananmunalla ja pistele muutama pieni reikä pintaan. Ripottele vielä hieman sokeria voitelun päälle ja paista normaalisti 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Koristelu tomusokerilla ja tuunattu versio on taatusti rapean herkullinen ja joka puraisulla on hilloa.

Ei kommentteja: