sunnuntai 17. elokuuta 2014

Possurullat cheddarjuustolla ja oliivitahnalla täytettynä

 Kiva ja helppo liharuoka vaikka sunnuntaille.Tein porsaanfileestä ohuita pihvejä,nuijin ne ohkaisiksi pihveiksi ja täytin.Täytteessä oli cheddarjuustoa ja tummasta oliivista tehty tahna joka sisälsi hiukan valkosipulia.Suolaa ei tarvinnut lisätä yhtään koska kaikissa aineksissa joita rullissa käytettiin,oli suolaa ihan tarpeeksi.Lisäkkeenä oli kermainen kastike ja uusia perunoita.
Possurullat.
 Tarvittiin:

8 ohutta porsaanfile palaa
8 pekoniviipaletta
8 cheddarjuustoviipaletta
tummaa oliivitahnaa + 1 murskattu valkosipulin kynsi+ 1.5 dl juustoraastetta

 Eli nuijin ensin pihvit ohuiksi leikkeiksi.Laitoin cheddarjuustosta viipaleen lihan keskelle.Cheddarjuuston pinnalle ohut kerros oliivitahnaa ja sitten käärittiin rullalle.Rullan päädyt kannattaa kääntää sisään päin koska juusto sulaa ja valuu helposti ulos.

Käärin rullien pinnalle vielä pekoninviipaleen ja grillitikuilla reunat kiinni,pysyi täytteet ja pekoni kypsennyksen ajan hyvin kiinni.Kypsennettiin paistinpannulla kypsiksi.Nämähän voi kypsentää myös uunissa.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.