sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kinkku-kanttarellinyytti

 Oli taas se aika vuodesta jolloin tuli vuosi lisää omaan elinkaareen ja yksi ryppy lisää joten tehtiin nopeita ja hyviä pieniä suolaisia kahvin kanssa,
Kinkku-kanttarellinyytti.

1 paketti valmista lehtitaikinaa eli 8 levyä
1 kananmuna voiteluun

Täytteeseen käytettiin:

½ punainen paprika
n.1½ dl kinkkusuikaleita
100g kanttarellisulatejuustoa tai tuoreita kantterelleja
½ dl juustoraastetta
1 tl hienonnettua persiljaa
ripaus mustapippurirouhetta

-Kaikki täytteen ainekset sekoitettiin yhteen.
Valmiit lehtitaikina levyt leikattiin keskeltä kahtia,nurkat käännettiin taikinaneliöistä keskelle ja täytteestä pyöräytettiin pieni pallo taikinaneliön keskelle ja nyytti voideltiin kananmunalla.
Paistettiin uunissa 200-asteessa noin 12-14 minuuttia.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.