Juures-survos tehtiin laktoosittomana,ei lisätty maitoa vaan pelkkää laktoositonta voita.
Kastikkeeksi tehtiin voisula johon keitettiin pari kananmunaa,maustettiin sitruunalla ja ripauksella mustapippuria ja suolaa.
Juures-survos sisälsi bataattia,porkkanaa,lanttua ja jauhoista perunaa.
Kaikki ainekset kiehautettiin yhtä aikaa suolalla maustetussa vedessä, vaikka osa juureksista kestää keittää hieman pitempään.Leikattiin vain bataatit,lanttu ja porkkana hieman pienemmiksi kuutioiksi ja peruna vain halkaistiin.Perunaa laitettiin tärkkelyksen vuoksi reilummin kuin muita aineita.Juurekset kypsytettiin,paseerattiin ja maito korvattiin voilla,maustettiin jauhetulla valkopippurilla ja suolaa ei tarvinnut lisätä.Todella hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti