1 kg silakkafileitä
6 dl vettä
1½ dl etikkaa
1 rkl suolaa
8 valkopippuria rouhittuna
4 maustepippuria rouhittuna
Sekoita liemen ainekset keskenään.
Tee silakkafileet nahattomaksi ja lisää liemen joukkoon.Anna maustua seuraavaan päivään.
6 dl vettä
1½ dl etikkaa
1 rkl suolaa
8 valkopippuria rouhittuna
4 maustepippuria rouhittuna
Sekoita liemen ainekset keskenään.
Tee silakkafileet nahattomaksi ja lisää liemen joukkoon.Anna maustua seuraavaan päivään.
Kermaviilikastike:
3 dl kermaviiliä
4 rkl sinappia
½ dl purjoa suikaleina
½ dl tilliä hienonnettuna
Sekoita kermaviilin joukkoon kaikki ainekset.
Valuta silakat ja yhdistä kastikkeeseen.
Anna maustua vielä seuraavaan päivään.
3 dl kermaviiliä
4 rkl sinappia
½ dl purjoa suikaleina
½ dl tilliä hienonnettuna
Sekoita kermaviilin joukkoon kaikki ainekset.
Valuta silakat ja yhdistä kastikkeeseen.
Anna maustua vielä seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti