keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Pieniä alkupaloja cavi artista

 Pieni suolapala.Cavi artia,smetanaa ja sipulia käärittynä hapankorpun sisään.
 Cavi artin voi vaihtaa myös mätiin.Käy hyvin kalapöytään,alkupaloiksi tai ruokahalun herättäjäksi.


Tarvikkeet:

6-7 kpl hapankorppuja
1 dl mustaa cavi artia tai mätiä
1 prk smetanaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 punasipuli
 ½ dl tilliä

-Laita hapankorput muutamaksi tunniksi pehmenemään kostutetun pyyhkeen sisään .
Tarkoitu on saada korput pehmenemään rullausta varten.
-Kuori ja pilko punasipuli ihan pieniksi kuutioiksi.
-Vispaa smetana kovaksi vaahdoksi ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
-Leikkaa tilli silpuksi.
-Levitä pehmenneille hapankorpuille ohut kerros smetanaa.
-Ripottele punasipuli kuutiot ja tilli smetanan päälle.
-Tee hapankorpun toiselle pitkälle sivulle pieni,ohut viiva cavi artilla.
-Aloita hapankorpun rullaaminen cavi artin puoleiselta sivulta ja kääri rulla mahdollisimman tiukaksi.
Tätä rullaa ei tarvitse sitoa vaan smetana pitää rullat hyvin koossa.


Ei kommentteja: