Kun on erilaisia pyttipannuja,belmanninpannua ja rydberginpihviä niin tein joulukinkusta kermaisen version.En halunnut tehdä ihan kaikesta joulukinkun lopusta hernekeittoa,päätin kokeilla jotain muuta.Kannatti.Käytin joulukinkkua,vahvaa kinkkusinappia ja kermaa perinteisen pyttipannun joukossa ja hyvä tuli.
Paistoin voi-öljyseoksessa kauniin väriseksi ja maustoin suolalla ja mustapippurilla.
Sekoitin kuohukerman joukkoon vahvaa sinappia (joulusinappia) ja sekoitin valmiin pyttipannun sekaan ja kiehutin hiljalleen kermaa kokoon.
Mukava oli huomata kotosalla ettei jouluisista ruuista mennyt roskiin kuin hyvin pieni määrä.
Graaveista oli helppo ja kiva tehdä lohilaatikkoa ja paahtopaistista wokkia.
Keitetyistä perunoista saatiin perunasalaattia ja pyttistä jne.Eikä tarvinnut kaupasta hakea juuri mitään ihmeempiä täydennyksiä.Moneksi päiväksi erilaisia ruokia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti