keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Glögipäärynöitä ja kinuskikermaa

Jouluiseksi jälkiruuaksi tein glögissä keitettyjä päärynöitä. 
Hyvin helppo ja nopea jälkiruoka.
Ja lisänä kinuskikermaa.Hyvä makupari.
Jäljelle jääneen liemen käytin terästettynä glöginä.
Glögissä keitettyjä päärynöitä

 OHJE:

1 l glögiä
6 päärynää
2 dl kuohukermaa ja 1 dl valmista kinuskikermaa

Kuumensin glögin.
Kuorin päärynät,puolitin ja poistin siemenkodan.
Keitin päärynöitä miedolla lämmöllä n.5 minuuttia ja jäähdytin.

Päärynöiden kanssa kermavaahtoa johon lisättiin valmista kinuskikastiketta.




Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.