lauantai 1. marraskuuta 2014

Hämähäkkikakku

 Ankrofobiasta kärsivälle tälläinenkin muotoilu kakun pintaan tekee hieman häijyä.Mutta onnistuttiin edes jotenkin.Tämä kakku on perinteinen kostea banaanikakku joka on ihanan kostea ja mehevä kakku.
Hämähäkkikakku

 POHJA:

3 kananmunaa
3 dl fariinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
400g hienonnettua banaania
1 dl mantelirouhetta
150g voita

-Vatkaa munat ja fariinisokeri vaahdoksi,
-Sekoita joukkoon sulatettu voi ja banaanisose.
-Lisää kaikki kuivat-aineet ja sekoita vain hennosti sekaisin.
-Paista 175-asteessa noin 40-50-minuuttia ja jäähdytä.

KUORRUTUS:

200g maustamatonta philadelfia tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
½ dl voita sulatettuna
2 tl vaniljasokeria

-Mittaa kulhoon tomusokeri ja vaniljasokeri.
-Lisää sulatettu voi ja sekoita.
-Vatkaa joukkoon tuorejuusto.

KORISTELUSSA:

mustaa sokerimassaa ja tavallista marsipaania.






Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.