maanantai 17. marraskuuta 2014

Chilisinappi

Jouluna on mukava viedä tuliaisina itse tehty sinappi.Jos tästä versiosta haluaa miedomman,voi jättää chilin kokonaan pois tai laittaa vain ripauksen.Tämä on makeahko ja vahva sinappi.kinkkusinappi

 OHJE:

100g sinappijauhetta (colemans)
½ tl chilijauhetta
2 dl kermaa
1 rkl pikakahvijauhetta
1½ dl sokeria
1 kokomuna ja 1 keltuainen
2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl maizenaa
1/4 dl konjakkia

-Kaikki ainekset mitataan pieneen paksupohjaiseen kattilaan.
-Sinappia kuumennetaan kokoajan sekoittaen ettei seos pala pohjaan.
-Kuumenna sinappi mutta älä keitä,vain sen verran että sinappi sakenee.
-Siirrä kattila sivuun ja jäähdytä.




Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.