sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Balsamico sipuleita

 Vaaleasta balsamicosta saa kuulaita marinoituja sipuleita.Maku on mukavan raikas ja sipuleita kun ryöppää hetken vain liemessään,ne jäävät hieman al denteksi.Loistava lisäke liharuuille.
Ja sipulit säilyvätkin pitkään.
balsamicosipuli

OHJE:

  • 3 isoa sipulia
  • 1 dl vettä
  • 1 dl vaaleaa balsamico viinietikkaa
  • 1 dl hienoa sokeria
  • ripaus suolaa
  • ½ tl tinjamia
  • ½ tl rouhittua mustapippuria (voit lisätä myös pari valkosipulinkynttä halutessasi)
  1. Kuori ja viipaloi sipulit.
  2. Mittaa kattilaan kaikki liemen ainekset ja kiehuta muutama minuutti.
  3. Lisää sipulit kiehuvaan liemeen ja kiehauta nopeasti.
  4. Jäähdytä.



Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.