maanantai 3. marraskuuta 2014

Banaanikakku

Tämä kakku on mehevä.Eikä tarvitse edes kuorrutteita jos haluaa tehdä tämän vaikka kuivakakku vuokaan.Säilyy pitkään ja pitää mehevyytensä kiitettävästi.
banaanikakku


OHJE:


3 kananmunaa
3 dl fariinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
400 g soseutettua banaania
1 dl mantelirouhetta
150g voita tai margariinia


  • Vatkataan fariinisokeri ja munat vaahdoksi.
  • Sekoitetaan joukkoon banaanisose ja mantelit
  • Yhdistetään kuivat-aineet ja sekoitetaan taikinaan.
  • Viimeiseksi lisätään sulatettu voi tai margariini.
  • Paistetaan voidellussa ja korppujauhotetussa kakkuvuoassa 175-asteessa noin 45-50-minuuttia.

 KUORRUTUS:                                                       

200g philadelfia tuorejuustoa

1 dl tomusokeria
½ dl voita tai margariinia
2 tl vaniljasokeria



  • Sekoitetaan tuorejuusto ja tomusokeri keskenään.
  • Lisätään huoneenlämpöinen voi sekä vaniljasokeri  ja sekoitetaan aineet hyvin keskenään.
  • Kuorrutetaan jäähtynyt kakku.

Tähän kakkuun kaulittiin pintaan keltainen marsipaani päälle ja kokeiltiin kaupasta ostettua sadluunaa,jonka läpi siroteltiin tummaa kaakaota.Pinta tosin tuli epätarkaksi kun kakun pinta oli kupera ja sabluuna aika kankea.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.