3 tetraa demi glacea (hk)
3 dl marsalaa
2-3 dl mustaherukkahyytelöä tai mustaherukkahilloa
timjamia
suurustukseen maizenaa ja vettä
haluttaessa hunajaa
Mittasin kastikeainekset pieneen kattilaan paitsi suurustukseen käyttämäni maizena ja keittelin kastiketta hiljalleen aika pitkään jotta kastike tiivistyy ja maku vahvenee.
Sekoitin keskenään maizenan ja tilkan vettä ja lisäsin sen vasta ihan lopussa kun kastike oli saavuttanut haluamani maun.
Lisäksi tein hunajaisen yrtti-öljyn:
1 dl öljyä
1 rkl viinietikkaa
3 rkl persilja silppua
1 reilu tl hunajaa
timjamia
ripaus kurkumaa
suolaa ja yksi valkosipulinkynsi
-Ja kaikki ainekset tehosekoittimeen ja hienoksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti