tiistai 6. tammikuuta 2015

Mielikuvitus temppuilee juuri silloin kun tekee mieli jotakin makeaa.

Yritystä saada kroppa kesäksi rantakuntoon.Kasviksia ja hedelmiä pitäisi syödä päivittäin kilon verran ja nestettäkin nauttia useampi litra,niin tästä saadaan ainakin tälle päivälle piste.
Dippikastikkeessa on hiilihydraatteja parisenkymmentä mutta kun senkin jakaa useammalle ruokailijalle,tulos on ihan hyvä.

Karpparin hedelmädippi.
 Ananasta,hunajamelonia ja omenaa.
Dippikastikkeessa on 100g valkosuklaa-limerahkaa,100g kuohukermaa vatkattuna vaahdoksi ja ripaus vaniljaa.
Kaikkein parasta oli se että kaikki hedelmät olivat hyvin makeita.Vie pahimman makean himon pois.


Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.