Rasvoina käytettiin oliiviöljyä ja mausteina yrttejä ja mustapippuria.
Vihanneksia on paljon ja sisäfileen paino on noin 150g/ ruokailija.
Pariloitiin ananasta,paprikaa ja tomaattia.
Tomaatti maustettiin suolalla,mustapippurilla ja tinjamilla.
Pihvin pinnalle tein persiljavoin:
40g voita
4 rkl silputtua persiljaa
suolaa ja mustapippuria
Pihvilihat otettiin ajoissa huoneenlämpöön ennen paistamista.Tulos on aina parempi kun liha ei ole jääkaappikylmää.Paistettiin kuumalla pannulla tilkassa oliiviöljyä ja maustettiin paiston jälkeen suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Kaalisekoituksessa käytettiin punaista ja tavallista keräkaalia.
Nopea kuullotus oliiviöljyssä,maustaminen ja uuniissa loppu kypsytys.Jätettiin kaalikin al denteksi.
Sipuli pariloitiin ja maustettiin.
Mutta 4:lle ruokailijalle varattiin yhteensä:
1 paprika
½ ananas
1/4 kaalia
2 sipulia
4 tomaattia
600g sisäfilettä tai sisäpaistia
40g voita ja persiljaa
suolaa,mustapippuria,tinjamia ja oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti