Kuullottelin sipulia ja paprikaa,lisäsin punaista pestoa ja mausteita,annoin kalpeille pottusille hieman väriä ja makua.
Salaatti ei jätä kylmäksi mauiltaan ja sopii liharuuille ja makkaroille.
Ohje:
- n.700 g uusia perunoita keitettynä
- 1 punasipuli
- 1 pieni paprika
- 1 valkosipulinkynsi
- n.100 g punaista pestoa
- 20 g voita ja 1 rkl öljyä kuullotukseen
- ripaus cayannea
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 tl hunajaa
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- Poista perunoista kuoret ja kuutioin ne hieman isoimmiksi paloiksi.
- Valmista kastike.
- Paloittele paprika,valkosipulinkynsi ja sipuli pieniksi kuutioiksi.
- Kuumenna pienessä kasarissa voi ja öljy.Sekoita joukkoon paprikakuutiot,sipuli ja valkosipuli.Kuullota hetki.
- Sekoita joukkoon punainen pesto ja mausteet.
- Hauduta kastiketta hetki, jotta mausteet irrottavat makuaan ja lisää kastike perunoiden joukkoon lämpöisenä.
- Anna maustua kylmässä pari tuntia.
- Lisää halutessasi joukkoon oliivia viipaleina.
- Tarjoa salaatti kylmänä lisäkkeenä makkaroille tai vaikkapa grillatuille liharuuille lisäkkeenä.
Tähän salaattiin sopii hyvin hieman rouheammaksi jätetyt perunakuutiot.Pysyvät hyvin koossa ja antavat mukavan ulkonäön.
Kastike perunasalaatille.
Tämä kastike ei tarvitse pitkää kypsytysaikaa,nopea kuullotus ja kiehautus ja se on siinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti