tiistai 14. huhtikuuta 2015

Mango-passionherkku

Mangoa ja passionia keväisessä jälkiruuassa.
Nopea herkku valmistaa eikä tarvitse hyydykeaineitakaan.
Sain tästä reseptistä 4:lle ruokailijalle jälkiruuan.
Ainekset ovat yksinkertaiset ja valmistus hyvin nopea,ilman suurempia esivalmisteluita.


Ohje:

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 prk mangorahkaa
  • 1 rkl hienoa sokeria
  • 1 prk mangososetta  (piltti lastenruokaosastolta)
  • 3 kpl passioneja
  • 2 rkl sokerilientä tai valmista passionsiirappia

-Tee ensin passionkastike.Raaputa malto passioneista ja sekoita passionsiirapin kanssa sekaisin.

-Vispaa kerma sokerin kanssa vaahdoksi ja yhdistä mangorahka joukkoon.

-Lusikoi mangorahkan pinnalle mangosose sekoittamatta sitä kuitenkaan joukkoon. (kuva alla)

-Ota lusikalla rahkaseosta ja nostele jälkiruokalaseihin.Kierrä lusikkaa hieman kumotessasi niin saat rahkaan ja mangososeeseen kierteisen ulkonäön.

-Tasoita jälkiruuan pinta lusikalla.
 Laita passionkastike pinnalle vasta siinä vaiheessa kun tarjoat  jälkiruuat.




 Näissä passioneissa oli kerrankin runsaasti maltoa.Yleensä niistä saa todella vähän herkkua, melkein mitä ryppyisempi hedelmä,sen enemmän ja parempaa on sisältö.





Kermavaahtoa,sokeria hiukan ja mangorahkaa yhdistettynä.



Levitin mangososeen rahkan pinnalle ja nostelin lusikalla laseihin hieman lusikkaa pyörittäen.Lasiin tuli kuin pieni pyörre ja rahka sai kauttaaltaan kastiketta.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.