Tämä on mehevä kuivakakku johon on vain tehty kerma-tuorejuustokuorrurus,pinnalla sokeroituja puolukoita ja makusiirappia.Tästä reseptistä tulee kaksi kakkua.
Leivontaan:
4 kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl fariinisokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 tl jauhettua inkivääriä tai 1rkl tuoretta inkivääri raastetta
1 rkl kanelia
1 tl neilikkaa
2 dl puolukoita
2 dl kuohukermaa
2 dl voisulaa
-Munat ja sokeri vaahdotetaan.
-Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja lisätään munavaahtoon.
-Sekoitetaan kerma joukkoon ja lopuksi voisula ja puolukat.
Kaadetaan taikina kahteen voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paistetaan 200-asteessa noin 50-60 minuuttia.
Tämän kakun pinnassa on tuorejuustomassa jossa on:
50g voita
200g vaniljatuorejuustoa
1½ dl tomusokeria
1½ dl kermaa
-Voi ja tomusokeri vatkataan kuohkeaksi,lisätään tuorejuusto ja lopuksi vatkattu kerma.
4 kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl fariinisokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 tl jauhettua inkivääriä tai 1rkl tuoretta inkivääri raastetta
1 rkl kanelia
1 tl neilikkaa
2 dl puolukoita
2 dl kuohukermaa
2 dl voisulaa
-Munat ja sokeri vaahdotetaan.
-Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja lisätään munavaahtoon.
-Sekoitetaan kerma joukkoon ja lopuksi voisula ja puolukat.
Kaadetaan taikina kahteen voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paistetaan 200-asteessa noin 50-60 minuuttia.
Tämän kakun pinnassa on tuorejuustomassa jossa on:
50g voita
200g vaniljatuorejuustoa
1½ dl tomusokeria
1½ dl kermaa
-Voi ja tomusokeri vatkataan kuohkeaksi,lisätään tuorejuusto ja lopuksi vatkattu kerma.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti