maanantai 30. kesäkuuta 2014

Puolikkainen kahvikakku joka on saanut tuorejuusto hunnun.

 Tämä on mehevä kuivakakku johon on vain tehty kerma-tuorejuustokuorrurus,pinnalla sokeroituja puolukoita ja makusiirappia.Tästä reseptistä tulee kaksi kakkua.

Puolukkakakku.

 Leivontaan:

4 kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl fariinisokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 tl jauhettua inkivääriä tai 1rkl tuoretta inkivääri raastetta
1 rkl kanelia
1 tl neilikkaa
2 dl puolukoita
2 dl kuohukermaa
2 dl voisulaa

-Munat ja sokeri vaahdotetaan.
-Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja lisätään munavaahtoon.
-Sekoitetaan kerma joukkoon ja lopuksi voisula ja puolukat.
Kaadetaan taikina kahteen voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paistetaan 200-asteessa noin 50-60 minuuttia.

Tämän kakun pinnassa on tuorejuustomassa jossa on:

50g voita
200g vaniljatuorejuustoa
1½ dl tomusokeria
1½ dl kermaa

-Voi ja tomusokeri vatkataan kuohkeaksi,lisätään tuorejuusto ja lopuksi vatkattu kerma.



Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.