Aineksina käytettiin:
n.30g voita
2 pientä sipulia kuutioituna
3 dl kuivattuja suppilovahveroita
2 rkl vehnäjauhoja
suolaa ja valkopippuria
1 kanaliemikuutio
n.1l vettä
2 dl kevyt kermaa ja 2 dl kuohukermaa tai vain kuohukermaa
Pinnalle ihan vain kevyesti kuohkeutettua kermaa ja pieniksi kuutioiksi leikattua saaristolaisleipää
-Sekoitettiin joukkoon vehnäjauhot ja lisättiin vesi ja liemikuutio.Annetaan hautua sakeammaksi ja lopuksi lisätään kermat.Tarkistetaan maku.
-Vispaa pieni määrä kermaa ihan kevyesti jotta saat keiton pinnalle helposti levittyvän kerroksen.
Paahda saaristolaisleipä ja kuutioi ihan pieneksi.Kokoa capputchino kuppeihin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti