Tästä ohjeesta saadaan 10 kpl sarvia.
Nämä ovat makean rapeita ja sisältä meheviä voisarvia.
Tarvikkeet:
500g voitaikinaa ja sokeria taikinan kaulimiseen.
1 iso omena
1 rkl korintteja tai pienennettyjä rusinoita
1 rkl mantelirouhetta
200g omppuhilloa tai marmelaadia
Voiteluun kananmuna
-Voitaikina kaulittiin sokerin päällä ohueksi levyksi.Sokeri antaa voisarvien pintaan ihanan rapeuden ja sokeroidun pinnan.Kauli taikina joko suorakaiteen muotoon tai ympyräksi jolloin siitä saa leikattua sopivia kolmion mallisia aihioita.
-Omena kuutioidaan ja sen joukkoon lisätään kaikki muut aineet.Jokaiselle kolmiolle laitetaan noin ruokalusikallinen täytettä.Rullataan sarven muotoon leveämmästä reunasta aloittaen.
-Voidellaan kananmunalla ja paistetaan 200-asteessa noin 15-minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti