torstai 5. kesäkuuta 2014

Voisarvia omenatäytteellä

Voisarvia omenatäytteellä
 Ja taas tätä samaa kuin joka kesän kynnyksellä.Kaapeista löytyy marjoja,mehuja ja hilloja.Ja uutta pukkaa lisää taas hetken kuluttua,onneksi.Kaapissa on vielä edellisen vuoden satoa jota saadaan taas käyttää pois jotta uutta saadaan tilalle.Vaikka ei meillä kukaan laita hanttiin kun herkkuja pöytään kantaa :)
Tästä ohjeesta saadaan 10 kpl sarvia.
Nämä ovat makean rapeita ja sisältä meheviä voisarvia.

Tarvikkeet:

500g voitaikinaa ja sokeria taikinan kaulimiseen.

1 iso omena
1 rkl korintteja tai pienennettyjä rusinoita
1 rkl mantelirouhetta
200g omppuhilloa tai marmelaadia

Voiteluun kananmuna

-Voitaikina kaulittiin sokerin päällä ohueksi levyksi.Sokeri antaa voisarvien pintaan ihanan rapeuden ja sokeroidun pinnan.Kauli taikina joko suorakaiteen muotoon tai ympyräksi jolloin siitä saa leikattua sopivia kolmion mallisia aihioita.
-Omena kuutioidaan ja sen joukkoon lisätään kaikki muut aineet.Jokaiselle kolmiolle laitetaan noin ruokalusikallinen täytettä.Rullataan sarven muotoon leveämmästä reunasta aloittaen.
-Voidellaan kananmunalla ja paistetaan 200-asteessa noin 15-minuuttia.




Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.