Tuli mieli tehdä juustokakku, johon lisäisi kirsikkahilloketta päälle ja nam.
Tähän hillokkeeseen käytettiin kaikessa yksinkertaisuudessaan:
- 600g kivettömäksi tehtyjä kirsikoita
- 300g hillosokeria
- 1 dl kirsikkaviiniä
- 1 halkaistu vaniljatanko
-Kirsikat siirrettiin kattilaan,hillosokerit päälle ja kirsikkaviini joukkoon.
-Halkaistaan vaniljatanko ja lisätään hillokkeen joukkoon.Haudutetaan hiljalleen kunnes kirsikat näyttävät lähes läpikuultavilta mutta ovat kuitenkin napakoita.Vähintään kuitenkin n. 10-15 minuuttia.
-Jäähdytetään ja jätetään vaniljatanko joukkoon antamaan makua.
Kaikki ainekset kiehumaan noin 10-15 minuutiksi.
Jos haluat säilöä hillokkeen,desinfioi lasipurkit keittämällä ja siirtämällä hilloke kuumana astioihin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti