Mutta me taas täällä lähempänä merta, ollaan opittu tekemään ja jalostamaan silakkaa ihan joka muotoon.
Tästä ohjeesta tulee noin 3-4:lle ruokailijalle.
600g kookkaita silakkafileitä
n.4dl kanttarelleja kuutioituna
1 iso sipuli
pieni pala purjoa
n.60g viherpippuri koskenlaskija sulatejuustoa
suolaa,rouhittua mustapippuria ja ripaus sokeria mausteeksi
-Paistettiin pannulla kevyesti kuutioidut sipulit,kanttarellit ja purjo.Maustettiin suolalla,mustapippurilla ja ripauksella sokeria.
-Levitettiin ohuelti silakkafileen päälle ja siihen viipale viherpippurijuustoa ja toinen silakkafile päälle.
-Paneroitiin silakkapihvi ensin vehnäjauhoissa kauttaaltaan,sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa tai grahamjauhoissa.
-Paistetaan öljy-voiseoksessa.
Leivitykseen: 1-2 kananmunaa
vehnäjauhoja
korppujauhoja tai grahamjauhoja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti