Täytteenä käytin joka toisessa kerroksessa banaania johon lisäsin vähän sitruunamehua tummumisen estämiseksi ja joka toiseeen väliin mokkacremeä.
Kakkupohjan kostutin kahvilla.Tuli mukavan mehevä kakku.
Mokkakuorrute:
1½ dl hienoa sokeria
4 keltuaista
1 dl kiehuvaa maitoa
2-3 rkl vahvaa kahvia
200g suolatonta voita
-Ota pieni,paksupohjainen kattila ja mittaa keltuaiset ja sokeri siihen. Vatkattiin keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.Lisätään kuuma maito joukkoon kokoajan vatkaten.
-Siirretään kiisseli hellalle ja kypsennetään sakeaksi koko ajan sekoittaen.
Jäähdytetään kylmässä vesihauteessa sekoitellen.
-Maustetaan vahvalla kahvilla ja lopuksi vatkataan voi joukkoon.
-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti