keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Salarakkaan pyttipannu

Tänä kesänä on kaupoissa aivan mielettömän paljon eri tavoin maustettuja ja täytettyjä makkaroita.Välillä tuntuu että tarvitsee rakentaa pöytään jotain muutakin kuin makkarasoosia tai grillata joten nyt tuli pyttis jossa on paljon erilaisia kasviksia ja kuitenkin tavallisenkin pyttiksen tarpeita.
Hyvin teki kauppansa,hävisi pannulta.Tästä reseptiikasta tuli 4:lle hengelle.
Salarakkaan pyttipannu.

Pyttiksessä käytettiin:

4-5 keitettyä perunaa paloiteltuna
1 maissi kiekkoina
1½ paprikaa lohkottuina
1-2 sipulia,tässä oli punasipulia ja tavallista
pari tomaattia lohkottuina
pala purjoa ohuina suikaleina
makulihan salarakas makkaroita
Mausteina:suolaa,mustapippuria,tinjamia ja jauhettua paprikaa
voita ja öljyä paistamiseen

-Paloitellaan kasvikset ja makkarat valmiiksi.
-Ensin paistetaan ja maustetaan perunat pannulla.
-Isommalla pannulla kuullotin kasvikset,maustoin ja haudutin ihan hetken.
-Lisäsin makkarat ja lopuksi paistetut perunat.Tarkista maku.

 Kyllä huomaa maussa ja ulkonäössä kunnollisen makkaran ja halpiksen eron.Tässäkin makkarassa oli makuina mozzarella ja aurinkokuivattu tomaatti ja oli tosi hyvä makkara.


Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.