sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Taginepata kokeilussa.

 Pata toimi oikein hyvin ja oli lähes samanlainen kuin mikä tahansa keraaminen pata.
Ainoa heikko puoli oli se ettei se sovi induktioliedelle mutta se ei haitannut,haudutimme ilman minkäänlaista rasvaa padan uunissa,rakkaudella ja pitkään.
Käytin tässä ohjeessa valmiiksi marinoituja broilerin nuijia ja siipiä,kaupassa ei vaihteeksi ollut tarjolla ilman marinaadia olevia. (Näin meitä kuluttajia viedään,kaikki halutaan maustaa)

Kanapataa taginepadassa.

Käytimme padassa:

  • n. 1 kg luullista broilerinlihaa, nuijapäitä ja siipiä (marinoituja)
  • 4 dl vettä
  • 2 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 2 tl currya
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1-2 tl suolaa
  1. Poista broilereista ylimääräinen marinaadi pois ja siirrä pataan.
  2. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat isohkoiksi paloiksi,siirrä pataan.
  3. Mittaa vesi joukkoon ja lisää kaikki mausteet.
  4. Hauduta pari tuntia uunin alaosassa 120-150-asteessa.Kunnes lihat irtoavat luista vaivatta.Kääntele lihoja muutama kerta paiston aikana.
  5. Tarjoa riisin tai couscousin kanssa.

Kanapataa tagineruukussa
Tämä pata on vasta menossa uuniin hautumaan.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.