torstai 5. helmikuuta 2015

Hyvä hetki käyttää pois syksyllä tehtyjä hilloja ja hyytelöitä.

Syksyllä tein reilusti mustaherukasta hilloa ja hyytelöä.Nyt on mukavaa käyttää niitä pois hiljalleen erilaisiin tarkoituksiin.Hyvänä kastikkeen saostajana ja maustajana käytin tässä broileripadassa mustaherukkahilloa.Tulee väistämättä mieleen koulu ja kanaviillokki jonka kanssa tarjottiin mustaherukkahyytelöä.Yhdistelmä ei ole hullumpi.
Tästä reseptiikasta saadaan ruoka 4:lle.Eikä sisällä jauhoja.
Ohje on helppo ja ruoka on nopea toteuttaa.Aikaa kului reilu puoli tuntia kaikkinensa.
Pientä terästystä antamaan voi lisätä hieman chiliä.
Mustaherukkabroileria

 Tarvitset:

  • 450 g maustamatonta broilerin rintaa tai sisäfilettä
  • ruokaöljyä paistoon
  • broilerin maustamiseen:  1 tl mustapippuria rouhittuna,1½ tl suolaa,
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 1 suolakurkku
  • 2 maissia
  • 2 dl mustaherukkahilloa tai hyytelöä
  • 2 prk demi glacea tai vahvaa lihalientä
  • 2½ dl tomaattisosetta
  1. Ruskista broilerit pannulla.Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Lisää joukkoon pilkotut kasvikset ja kypsytä vielä hetki.
  3. Sekoita joukkoon tomaattisose ja demi glace tai vahva lihaliemi,sekä mustaherukka.
  4. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.
--Jätin tarkoituksella broilerit ja kasvikset isoiksi paloiksi koska padasta tulee silloin paljon mukavamman näköinen eikä kasviksetkaan pääse pehmenemään liikaa--



Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.