Röstiperunasta tuli koossa pysyvä ja rapea pohja.
- 1 dl tomaattimurskaa 4 raakaa raastettua perunaa
- ½ dl tomaattipyrettä suolaa ja valkopippuria
- 1-2 tl rouhittua mustapippuria ripaus muskottia
- ripaus suolaa sulaa voita paistoalustan voiteluun ja pintaan
- 1 rkl oreganoa
Raastoin perunat,en huuhdellut ettei tärkkelys huuhtoudu pois.
Maustoin suolalla,valkopippurilla ja muskotilla.
Voitelin leivinpaperin voilla ja taputtelin perunan pohjalle ohueksi ja tasaiseksi kerrokseksi.
Voitelin pinnan vielä sulalla voilla ja paistoin 220-asteessa noin 20-minuuttia.
Levitin tomaattisoseen perunaröstin päälle ja sirottelin vähän juustoraastetta tomaattisoseen päälle.
Lisäsin haluamani täytteet ja levitin pintaan vielä juustoraastetta.
Paistoin 250-asteessa kypsäksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti