sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Perinteinen ja klassinen friteerattu camember ja mustaherukkahilloa.

 Ja tämähän on vanha klassikko.Muistan kun ravintoloissa 80-luvulla tätä jälkiruokaa myytiin hyvinkin paljon.Lisänä erilaisia hilloja ja friteerattua persiljaa.Se oli samaa hauskaa aikaa kun karpalot ja kuuma kinuskikastike oli kovassa huudossa.
tiristetty camember

Tämän juuston paloittelin neljään osaan.
Jokainen juustokolmio paneroitiin hyvin huolellisesti.Ensin vehnäjauhoissa,sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Uppopaistettiin öljyssä pinta rapeaksi ja kauniin kullan ruskeaksi.
Rasvakeittimellä paistaminen on vaivaton ja helppo mutta ei se kattilassakaan paistaminen ole hankala,vahtia pitää vain hieman enemmän öljyn kuumenemista.

Ei kommentteja: