Reseptiikka:
- 1 kg talouskyljyksiä
- 200g pieniä sipuleita
- 300-400g herkkutetteja
- 1 pkt pekonia
- 3 dl tomaattimurskaa
- 3 rkl mustaherukkahyytelöä
- 2 tetraa demi glacea tai vahvaa lihalientä
- mausteeksi suolaa ja mustapippuria
- ja jos haluat voit lisätä punaviiniä
- Ruskistin ensin kyljykset kunnolla,maustoin suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Siirrä kyljykset uunivuokaan odottamaan kastiketta.
- Ruskista pekonia hiukan,lisää siihen viipaloidut herkkutatit ja pikkusipulit ja kuullota hetki.
- Sekoita joukkoon tomaattimurska,mustaherukkahyytelö ja demi glace ja kiehauta.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
- Kaada kastike porsaankyljysten päälle ja siirrä vielä hautumaan uuniin vajaaksi tunniksi miedolle lämmölle foliolla peitettynä.
Tässä valmis kastike joka lisätään kyljysten päälle ja lopuksi haudutetaan vielä vajaa tunti uunissa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti