Punajuuri ja vuohenjuusto sopii todella hyvin yhteen makunsa puolesta ja siihen yhdistettynä hunajaa ja balsamicokastiketta,aivan mahtava maku.

Tarvittiin:
- 2-3 punajuurta viipaleina
- 1 porkkana viipaleina
- 1 sipuli lohkottuna
- pala purjoa
- voita ja öljyä haudutukseen
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl tinjamia
- suolaa ja mustapippuria
- 2-3 vuokaleipäviipaletta
- n.200g vuohenjuustoa
- ½-1 dl balsamicokastiketta
- Keitä punajuuri ja porkkanalohkot suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi.Kaada vesi pois.
- Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy.Lisää pannulle porkkanat,punajuuret ja sipulit.
- Kun juurekset ovat lähes kypsiä,lisää joukkoon purjo suikaleet,mausteet ja hunaja.Pidä lämpimänä.
- Paahda vuokaleipä viipaleet ja leikkaa sopiviksi salaatti kuutioiksi.
- Viipaloi vuohenjuusto viipaleiksi.Paahda pinta uunissa,grillissä tai kaasupolttimella kauniin väriseksi ja pidä lämpimänä.
- Kokoa salaatti ja laita vuohenjuusto viipaleet päällimmäiseksi.
- Sirottele pinnalle balsamicokastiketta ja tarjoa kuumana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti