- n.600g lohkottuja tai kuutioituja omenoita
- 1-2 dl puolukoita
- 1 rkl kanelia ja 2 rkl hienoa sokeria sekoitettuna yhteen
- voita uunivuoan voiteluun
Tosca:
- 100g voita
- 1 dl fariinisokeria
- 2 dl kuohukermaa
- 3 rkl siirappia
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 100g mantelilastuja
- Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat.
- Kuutioi tai lohko omenat ja pyörittele ne kauttaaltaan kaneli-sokeriseoksessa.
- Siirrä voideltuun uunivuokaan ja ripottele joukkoon puolukat.
- Tee kuorrutus:
- Mittaa kattilaan kaikki ainekset paitsi mantelilastut.Kuumenna kokoajan sekoittaen ja kun voi on sulanut ja ainekset sekoittuneet hyvin lisää mantelilastut ja ota pois liedeltä.
- Kaada toscaseos omppujen päälle ja siirrä uuniin.
- Paista 180-200-asteessa noin 25-30 minuuttia.
Tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti