Reseptiikka:
- 1-1½kg karjalanpaistilihaa,naudan-ja sianlihakuutioita
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
- 2-4 laakerinlehteä
- 16-20 maustepippuria
- 2 tl suolaa
- vettä sen verran että lihat juuri peittyvät
- Kuutioi lihat.Kuori ja pilko porkkanat ja sipulit.
- Siirrä lihat ja vihannekset uunivuokaan.
- Mausta suolalla,maustepippureilla ja laakerinlehdillä.
- Kaada vettä lihojen päälle juuri ja juuri sen verran että lihat peittyvät ja kuumenna uuni 250-asteeseen.
- Pidä paistia uunissa keskitasolla ilman kantta ensin noin puoli tuntia ja laske sitten lämpöä 175-asteeseen ja pidä vielä noin 1½-2 tuntia.
Tarjotaan perunasoseen tai kokonaisena keitettyjen perunoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti