perjantai 26. syyskuuta 2014

Karjalanpaisti

 Niin tuttu ja turvallinen karjalanpaisti.Temppuilematonta kotiruokaa ihan parhaimmillaan.Ja pitkän hauduttamisen ansiosta vielä hyvin mureaa.

Karjalanpaisti

Reseptiikka:

  • 1-1½kg karjalanpaistilihaa,naudan-ja sianlihakuutioita
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 2-4 laakerinlehteä
  • 16-20 maustepippuria
  • 2 tl suolaa
  • vettä sen verran että lihat juuri peittyvät
  1. Kuutioi lihat.Kuori ja pilko porkkanat ja sipulit.
  2. Siirrä lihat ja vihannekset uunivuokaan.
  3. Mausta suolalla,maustepippureilla ja laakerinlehdillä.
  4. Kaada vettä lihojen päälle juuri ja juuri sen verran että lihat peittyvät ja kuumenna uuni 250-asteeseen.
  5. Pidä paistia uunissa keskitasolla ilman kantta ensin noin puoli tuntia ja laske sitten lämpöä 175-asteeseen ja pidä vielä noin 1½-2 tuntia.

Tarjotaan perunasoseen tai kokonaisena keitettyjen perunoiden kanssa.





Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.