torstai 27. helmikuuta 2014

Pariloitua kirjolohta ja piparjuurikermaa

Ihan perus arkiruokaa,nopeasti ja hyvää.


5:lle ruokailijalle

Perunat:
1 kg purjo-perunasekoitusta
mausteina suolaa ja mustapippuria hienonnettuna
voita ja öljyä kypsytykseen

Kirjolohta  1 kg
parilointiin suolaa pannulle

Piparjuurikastike:
2 prk rainbow smetanaa
2 dl kuohukermaa
1 rkl sinappia
reilu 1 ruokalusikallinen piparjuuriraastetta
1 tillipuntti hienonnettuna
-kerma ja smetana vatkataan kuohkeaksi erikseen ja yhdistetään ja maustetaan.

 Tämä on helppo ja nopea ruoka ja maut ovat mukavasti kohdallaan.Tässä käytettiin peruna-purjosekoitusta joka käytettiin pannulla ja maustettiin suolalla ja pippurilla.Kirjolohi leikattiin paksuhkoiksi viipaleiksi ja pariloitiin kuumalla pannulla jolle laitettiin ensin suolaa.
Vispattiin kerma ja smetana ja maustettiin ja osa siitä käytettiin kalan päällä uunissa ja osa sitten kalan kanssa lisäkkeenä.Vuoka kypsytetään uunissa folion alla 200 asteessa ja ajaksi riittää 25 minuuttia

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.