lauantai 8. helmikuuta 2014

Soijabolognese

Soijabolognese 

                                                                                                                                                                                                                                        
reilu nokare voita ja loraus öljyä
3 dl soijarouhetta
½ tl mustapippurirouhetta
1 tl valkosipulimurskaa
1 pilkottu sipuli
½ paprika
pieni prk tomaattipyrettä
1 pss bolognesemausteseosta
8 dl vettä

Kuumenna öljy ja voi pannulla ja kuullota sipuli,paprika ja pyre. Hauduta hetki.Sekoita soija ja kastikejauhoseos joukkoon ja lisää vesi.Anna hautua rauhassa ja makujen tasaantua.

Tällä kastikkeella huijasin hauskasti meillä kotosalla niin kasvisruokavaliota karttavia perheenjäseniä.
Täytin canneloneja tällä massalla ja kuorrutin vielä juustolla ja meillä luultiin aidosti että tämä oli jau-
helihaa.Ja arvata saattaa että jatkossakin on hauskaa viritellä pieniä porkkanoita siihen että toisinaan voisi olla ihan kasvisruokia tarjolla.Soija on kyllä ihan hyvä raaka-aine korvaamaan lihaa.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.