Resepti:
20 kpl pienehköjä silikonimuotteja
200g valkosuklaata muotteihin
Täytteeseen;
1 dl paahdettua mantelirouhetta
1 dl kuivattuja mustikoita
1 dl korintteja
2 dl pieneksi leikattuja vaahtokarkkeja
50 g valkosuklaata
200 g tummaa suklaata
Ensin sulatettiin valkosuklaa vesihauteessa ja levitettiin pienellä sudilla suklaa muotteihin.
Jäähdytettiin jääkaapissa .Sillä aikaa kun kupit olivat kovettumassa tehtiin täyte.
Paahdettiin mantelit,hienonnettiin vaahtokarkit ja rouhittiin valkosuklaa pieneksi.Sekoitettiin kaikki aineet keskenään ja sulatettiin joukkoon tumma suklaa.Täytettiin valkosuklaakupit ja jäähdytettiin.
Silikonimuotit irtoavat hyvin sitten kun täytteet ovat täysin viilenneet.
Koristeltiin valkosuklaalla ja kuivatuilla mustikoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti