torstai 20. helmikuuta 2014

Mustikka-valkosuklaakupit

Mustikka-valkosuklaakakut.

Resepti:

20 kpl pienehköjä silikonimuotteja

200g valkosuklaata muotteihin

Täytteeseen;
1 dl paahdettua mantelirouhetta
1 dl kuivattuja mustikoita
1 dl korintteja
2 dl pieneksi leikattuja vaahtokarkkeja
50 g  valkosuklaata
200 g tummaa suklaata


Ensin sulatettiin valkosuklaa vesihauteessa ja levitettiin pienellä sudilla suklaa muotteihin.
Jäähdytettiin jääkaapissa .Sillä aikaa kun kupit olivat kovettumassa tehtiin täyte.
Paahdettiin mantelit,hienonnettiin vaahtokarkit ja rouhittiin valkosuklaa pieneksi.Sekoitettiin kaikki aineet keskenään ja sulatettiin joukkoon tumma suklaa.Täytettiin valkosuklaakupit ja jäähdytettiin.
Silikonimuotit irtoavat hyvin  sitten kun täytteet ovat täysin viilenneet.
Koristeltiin valkosuklaalla ja kuivatuilla mustikoilla.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.