TAIKINA:
Sekoita huoneenlämpöinen voi ja jauhot hyvin keskenään. Lisää kylmävesi ja mausteet ja vaivaa tasaiseksi. Jos taikinaa on vaikea käsitellä,siirrä se hetkeksi jääkaappiin.
Kauli taikina ohueksi vuokaan mahdollisimman korkealle reunoille.(saat hienon reunan)
Esipaista pohjaa 200-asteessa n.10 min.
TÄYTE:
-Ruskista pekoni ja kasvikset .
-Mausta ja lisää esikypsytetyn piirakkapohjan päälle.
HYYDYKE:
|
Kokeillaan uusia ruokia, naatiskellaan ja retroillaan. Tehdään herkkuja yksin ja isollakin porukalla, pääasia että on mukavaa ja maistuvaa yhdessäoloa.
tiistai 11. helmikuuta 2014
Pekoni-vuohenjuustopiiras.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Meillä on jo totuttu tekemään murekkeet ilman jauhoja ja niistä on aina tullut todella hyviä. Uunissa valmistettuna ne pysyvät aina erinoma...
-
Tarvikkeet : puolukoita 4 kg mustikoita 2 litraa rusinoita 750 g omenoita 2 kpl (sattui löytymään k...
-
Oman pihan raparpereista mitä parasta ilolientä Vaikka mennyt kesä oli kolea ja vähäaurinkoinen, niin pihamme raparpereille se sopi ma...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti