tiistai 11. helmikuuta 2014

Pekoni-vuohenjuustopiiras.

vuohenjuustopiiras
TAIKINA:


  • 2 ½ dl karkeita vehnäjauhoja
  • 75g voita tai margariinia
  • 3 rkl kylmää vettä
  • 1/4 tl suolaa
  • hyppysellinen sokeria


Sekoita huoneenlämpöinen voi ja jauhot hyvin keskenään.
Lisää kylmävesi ja mausteet ja vaivaa tasaiseksi.
Jos taikinaa on vaikea käsitellä,siirrä se hetkeksi jääkaappiin.
Kauli taikina ohueksi vuokaan mahdollisimman korkealle reunoille.(saat hienon reunan)
Esipaista pohjaa 200-asteessa n.10 min.


TÄYTE:


  • 1pkt pekonia kuutioina
  • 4 sipulia suikaleina
  • 300 g kaalia suikaleina
  • 1 rkl siirappia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1½ tl suolaa
  • 1 tl tinjamia
  • öljyä ja voita kuullotukseen



-Ruskista pekoni ja kasvikset .
-Mausta ja lisää esikypsytetyn piirakkapohjan päälle.

                                                      

      HYYDYKE:


  • 4.5 dl kuohukermaa
  • 3 kananmunaa
  • mausteeksi ripaus suolaa ja valkopippuria
  • 200 g vuohenjuustoa viipaleina pinnalle



  1. Sekoita ainekset kulhossa sekaisin paitsi vuohenjuusto.
  2. Kaada hyydykeseos piirakkapohjalle ja lado vuohenjuusto päällimmäiseksi.
  3. Paista uunin keskitasolla noin 35-40 minuuttia.














































pekoni-vuohenjuustopiiras










Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.