lauantai 3. toukokuuta 2014

Venäläiset suudelmat

Ihania,keveitä ja rapeita marenkeja joissa mukava mantelin maku.


Venäläiset suudelmat
 Tarvittiin:

 4 kananmunanvalkuaista
3 dl sokeria
125 g mantelirouhetta tai saksanpähkinärouhetta

-Sokeri ja valkuaiset kypsennetään vesihauteessa kuohkeaksi ja kiiltäväksi.
Vatkataan viileäksi ja lopuksi lisätään pähkinät tai mantelit joukkoon.
-Tehdään pellille lusikalla tai pursottimella pieniä pallosia.
-Paistetaan uunin keski-osassa 125-asteessa koosta riippuen 30-40-minuuttia.Suudelmista tulee rapeita ja sisältä melkein onttoja mutta jäävät hieman kosteaksi.
-Nämä ovat hyviä sellaisenaan tai sitten yhdistettynä jälkiruuissa vaikka sitruunakastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.