maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kerrankin hyytelö, jossa ei tarvitse käyttää liivatteita. Verigreippiposset.

Hyvä jälkiruoka, joka ei vaadi hyytyäkseen liivatteita eikä muitakaan sakeuttajia kuin sitruksen.
Ja ihan maailman helpoin valmistaa, vain kolmesta eri raaka-aineesta ja niin hyvää ja raikasta.
Tästä ohjeesta saatiin 5 jälkkäriä, riippuen tietysti lasin koosta.

Posset.

 Verigreippiposset 5 kpl :


  • 6 dl kuohukermaa
  • 2 ½ dl sokeria
  • 1 ½ dl greippimehua

  1. Mittaa kerma ja sokeri pieneen kattilaan ja keitä hiljalleen noin 5 minuuttia.
  2. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita sitrusmehu kermaseoksen joukkoon.
  3. Anna hetki jäähtyä ja kaada jälkiruoka annosmaljoihin.
  4. Siirrä kylmään hyytymään vähintään 4 tunniksi.

Pinnalle sitrusviipaleita ja melissaa tai minttua.
Koristeluun käytin itse vähän mitä kaapista löytyi, eli minttua, mansikkaa ja mangoa.



Ei kommentteja: