tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kuorrutettu avokaado.

Meillä on perheenpää herkutellut jo pitemmän aikaa katkiksilla,smetanalla ja avokaadolla.
Halusin tehdä jotakin muuta samoista raaka-aineista ja yllättää hieman, jotta ainekset taipuu loistavasti myös muuhunkin.
Täyte riittää hyvin neljään avokaadoon, ja täytteen voi laittaa avokaadon sijasta myös paahtoleivälle.


 Katkaraputäyte:


  • 4 kypsää avokaadoa
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 dl cheddarjuustoraastetta
  • 1  raaka kananmuna
  • 1 ½ dl katkarapuja hyvin valutettuina ja puristeltuina ylimääräisistä nesteistä
  • 2 rkl tomaattiketsuppia

  1. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  3. Halkaise avokaadot puoliksi ja poista kivi.
  4. Täytä avokaadot katkarapuseoksella ja kuorruta 225-asteen lämpötilassa noin 10 minuuttia.
  5. Tarjoa chilimajoneesin tai smetanan kanssa salaatilla höystettynä.


Tässä täyte valmiina. Hyvin simppelit raaka-aineet. Joukkoon olisi sopinut loistavasti myös tillisilppu maun puolesta ja hieman väriäkin antamaan.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.