Meillä on perheenpää herkutellut jo pitemmän aikaa katkiksilla,smetanalla ja avokaadolla.
Halusin tehdä jotakin muuta samoista raaka-aineista ja yllättää hieman, jotta ainekset taipuu loistavasti myös muuhunkin.
Täyte riittää hyvin neljään avokaadoon, ja täytteen voi laittaa avokaadon sijasta myös paahtoleivälle.
Katkaraputäyte:
Tässä täyte valmiina. Hyvin simppelit raaka-aineet. Joukkoon olisi sopinut loistavasti myös tillisilppu maun puolesta ja hieman väriäkin antamaan.
Halusin tehdä jotakin muuta samoista raaka-aineista ja yllättää hieman, jotta ainekset taipuu loistavasti myös muuhunkin.
Täyte riittää hyvin neljään avokaadoon, ja täytteen voi laittaa avokaadon sijasta myös paahtoleivälle.
- 4 kypsää avokaadoa
- 1 pieni punasipuli
- 1 dl cheddarjuustoraastetta
- 1 raaka kananmuna
- 1 ½ dl katkarapuja hyvin valutettuina ja puristeltuina ylimääräisistä nesteistä
- 2 rkl tomaattiketsuppia
- Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Halkaise avokaadot puoliksi ja poista kivi.
- Täytä avokaadot katkarapuseoksella ja kuorruta 225-asteen lämpötilassa noin 10 minuuttia.
- Tarjoa chilimajoneesin tai smetanan kanssa salaatilla höystettynä.
Tässä täyte valmiina. Hyvin simppelit raaka-aineet. Joukkoon olisi sopinut loistavasti myös tillisilppu maun puolesta ja hieman väriäkin antamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti