tiistai 7. heinäkuuta 2015

Salaatti kylmäsavulohesta uusien perunoiden kaveriksi, tai ihan vain herkutteluun ruisleivän päälle.

Herkullinen salaatti kylmäsavulohesta ja remouladekastikkeesta.



Tarvikkeet:

  • 300 g kylmäsavukirjolohta    ( tai puolet graavia ja puolet kylmäsavua )
  • 1 rs chipstersin remouladekastiketta   ( 200 g)
  • 2 pientä punasipulia pieneksi kuutioiksi leikattuna
  • 1 puntti tilliä silputtuna
  • koristeluun sitruunaa ja tilliä

  1. Kuutioi punasipulit pieniksi kuutioiksi ja jätä puolet kuutioista pinnan koristeluun.
  2. Silppua tilli pieneksi ja jätä tillistä myös puolet pinnan koristeluun.
  3. Leikkaa kylmäsavulohi myös ihan pieneksi kuutioksi ja siirrä myös kalasta osa pinnan koristeluun.
  4. Yhdistä siis puolet kaikista raaka-aineista remouladekastikkeen joukkoon.Sekoita tasaiseksi.
  5. Siirrä salaatti tarjoiluastiaan ja koristele pinta jäljelle jääneillä aineksilla,esimerkiksi raidoittamalla pinta vuorotellen. 
  6. Salaatti on valmis tarjottavaksi heti.





Tämä on NIIN herkullinen salaatti.
Käyttötarkoituksia on myös hyvin paljon, myös voileipäkakun täytteeksi todella hyvä.




Siis näin helpothan nämä ainekset ovat.
Pienityt ainekset sekoitetaan yhteen remouladekastikkeen kanssa ja se on siinä.
Salaattiin sopii kylmäsavulohi yksinään,mutta monesti teen tämän salaatin korvaten puolet graavilla.







Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.