Olen aina pitänyt crepes susetesta ja tietty mansikasta, joten ajattelin voisiko näitä kahta yhdistää.
Tuli oikein onnistunut hillo. Käytin lettujen kanssa ja käytin myös täytekakussa. Toimii..
Tarvikkeet:
- 1 kg tuoreita mansikoita
- 2 appelsiininmehu
- 1 appelsiininkuoriraaste
- 500 g sokeria
- 1 tl melatiinia ja 1 rkl sokeria
- Perkaa ja paloittele mansikat.
- Pese appelsiinit huolellisesti. Raasta toisesta appelsiinista kuori ja purista kummastakin appelsiinista mehu talteen.
- Laita mansikat ja appelsiini kattilaan ja keitä miedola lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Lisää joukkoon sokeri ja kiehauta kunnolla,että sokeri ehtii sulamaan hyvin.
- Sekoita melatiini ja sokeri keskenään ja sekoita hillon joukkoon.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä pari minuuttia ja kuori pinnalta mahdollinen vaahto pois.
- Kaada kuumana desinfioituihin purkkeihin. Itse keitin lasipurkit ja huuhtelin melatiinilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti