Olen aina pitänyt crepes susetesta ja tietty mansikasta, joten ajattelin voisiko näitä kahta yhdistää.
Tuli oikein onnistunut hillo. Käytin lettujen kanssa ja käytin myös täytekakussa. Toimii..
Tarvikkeet:
- 1 kg tuoreita mansikoita
 - 2 appelsiininmehu
 - 1 appelsiininkuoriraaste
 - 500 g sokeria
 - 1 tl melatiinia ja 1 rkl sokeria
 
- Perkaa ja paloittele mansikat.
 - Pese appelsiinit huolellisesti. Raasta toisesta appelsiinista kuori ja purista kummastakin appelsiinista mehu talteen.
 - Laita mansikat ja appelsiini kattilaan ja keitä miedola lämmöllä noin 5 minuuttia.
 - Lisää joukkoon sokeri ja kiehauta kunnolla,että sokeri ehtii sulamaan hyvin.
 - Sekoita melatiini ja sokeri keskenään ja sekoita hillon joukkoon.
 - Anna kiehua miedolla lämmöllä pari minuuttia ja kuori pinnalta mahdollinen vaahto pois.
 - Kaada kuumana desinfioituihin purkkeihin. Itse keitin lasipurkit ja huuhtelin melatiinilla.
 

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti