sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Halva-mangovaahto


Halvaa ja mangoa
Tämä jälkkäri tehtiin joskus pääsiäispöytään ja hyvin se sopii keväisiin jälkiruokiin muutenkin.Halvassa on niin ihana maku ja kun sitä vielä yhdistää suklaaseen tai hedelmiin niin onhan se hyvä.Nämä määrät ovat 6:lle ruokailijalle.
Eikä tässä reseptissä tarvitse kamalasti kikkailla eli on hyvin nopea valmistaa.


1 kypsä mango
3 dl kermaa vatkattuna
1 pkt mangotuorejuustoa
150 g halvaa
3 dl mangososetta  ja sokeria maun mukaan tai
3 dl mangosiirappia tai mikseriä

-Vispataan kerma ja yhdistetään siihen mangojuusto.Makeuta seos mangosiirapilla.
-Kuori ja pilko mangot pieniksi kuutioiksi.
-Leikkaa halva ihan pieneksi muruksi.
-Koottiin tämä jälkkäri korkeisiin laseihin.Pohjalle mangokuutioita ja mangosiirappia hieman päälle.Sitten kerros mangojuustoseosta jolle ripotellaan halvaa reilusti ja uusi samanlainen kierros päälle.Koristeltiin halvaviipaleella,mangokuutioilla ja mintulla.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.