sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Avokado-jokirapusalaatti


Avokado-jokirapusalaatti.
tarvittiin:
2 avokaadoa
1 sitruuna

-Avokaadot kuoritaan ja leikataan viipaleiksi.Avokaadojen pinta käsitellään sitruunamehulla tummentumien estämiseksi.

300g jokiravunpyrstöjä
2 rkl barbecue kastiketta
1rkl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
cajannepippuria ripaus
ripaus rouhittua mustapippuria

-ravuille tehdään maustekastike  oliiviöljystä, barbecuekastikkeesta ja mausteista ja annetaan maustua hetki.
Jokiravut käytetään nopeasti grillissä tai paistinpannulla ja lisätään viimeiseksi salaatin päälle.

Salaattipohjaan:
kourallinen amerikansalaattia
puolikas kurkku
pari tomaattia
2 rkl parmesaanilastuja tai raastetta
muutama sitruunanviipale


-kastikkeeksi sopii hyvin chilimajoneesi ja vinegrettikastike.

Ei kommentteja: