Hyvin omassa ruokakunnassakin huomaa,kuinka makuja on monenlaisia,toisille maistuu ja osa ei tykkää ollenkaan. Eli erilaisiin makuihin on pientä totuttelua.
Lisäkkeinä oli ihan suomalaisittain keitettyä perunaa ja salaattia.
Reseptiikka:
- n.500-600 g paistettua tai savustettua lohta
- 1 dl soijaa
- 3/4 dl valkoviiniä
- 1 dl hienoa sokeria
- 50 g porkkanaa
- 25 g purjoa
- Paloittele tai viipaloi lohet suuhun sopiviksi annospaloiksi.
- Kuori ja suikaloi porkkana ihan ohuiksi suikaleiksi. Halkaise purjo,huuhtele ja suikaloi myös ohuiksi suikaleiksi.
- Mittaa pieneen kattilaan soija,valkoviini ja sokeri.
- Kiehauta soijaseos ja lisää porkkanasuikaleet kiehumaan hetkeksi joukkoon.
- Ota kastike liedeltä ja lisää purjosuikaleet viimeisenä joukkoon.
- Jäähdytä kastike ja sekoita kalojen joukkoon.
- Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti