sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kotitekoiset lindströminpihvit. Ja ihan ronskisti paistetun sipulin kanssa.

Taas päästiin käyttämään syksyisiä,osin jopa oman puutarhan aikaansaannoksia.-Jotka tosin olivat tänä vuonna hyvinkin onnettomat.
Pihvit ovat jauhottomia, joten käyvät myös gluteenittomaan ruokavalioon.
Ihan liian harvoin tulee näitäkin tehtyä, eivät kuitenkaan ole edes vaivalloisia valmistaa.


Tarvitset:


  • 500 g jauhelihaa
  • 2 keitettyä perunaa raasteena ( kuullota hetki pienessä määrässä voita)
  • 1 kananmuna
  • 1 ½ tl suolaa
  • ½ tl valkopippuria
  • 1 ½ dl maitoa 
  • 2 dl raastettua etikkapunajuurta
  • ½ dl raastettua sipulia
  • 2 rkl hienonnettua suolakurkkua
  • paistamiseen öljyn ja voin sekoitusta

  1. Hyvin yksinkertainen valmistaa.
  2. Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään.
  3. Paistetaan öljyn ja voin seoksella.
  4. Kyytipoikana hyvä lisäke on ihan vain paistettu sipuli ja muusi. Itse tein lisäkkeeksi paistettua sipulia ja juures-survosta. 



Tästä reseptistä saadaan noin viidelle tai kuudelle ruokailijalle sopiva määrä.

Ei kommentteja: