Tämä jälkiruoka on hyvin helppo eikä tarvitse kikkailla erikseen liivatteiden kanssa,
Käytin hyytelöön Dan Sukkerin hyytelösokeria, jonka johdosta epävarmakin kokki onnistuu.
Tästä reseptistä saadaan 5 annosta,eikä aikaa tekemiseen mene kuin hetki. Vanukas hyytyy vielä jääkaapissakin yllättävän nopeasti ja on valmis koristeltavaksi noin tunnissa. Ja mikä parasta,ruusunmarjassa on rutkasti c-vitamiinia.
Reseptiikka:
Käytin hyytelöön Dan Sukkerin hyytelösokeria, jonka johdosta epävarmakin kokki onnistuu.
Tästä reseptistä saadaan 5 annosta,eikä aikaa tekemiseen mene kuin hetki. Vanukas hyytyy vielä jääkaapissakin yllättävän nopeasti ja on valmis koristeltavaksi noin tunnissa. Ja mikä parasta,ruusunmarjassa on rutkasti c-vitamiinia.
- 5 dl kuohukermaa
- 1 dl ruusunmarjasosetta (kaupan pakastealtaassa on näppärä 200 g rasia)
- 1 tl vaniljasokeria tai vaniljaesanssia
- 1 dl dan sukkerin hyytelösokeria (multi)
- 100 g valkosuklaata
- Mittaa kattilaan kaikki muut ainekset paitsi valkosuklaa.
- Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä ihan vain noin minuuttin verran.
- Ota kattila liedeltä ja sulata valkosuklaa paloina joukkoon.
- Kaada vanukas välittömästi annosmaljoihin hyytymään ja siirrä kylmään.
- Tarjoa tomusokerilla makeutetun ruusunmarjasoseen kanssa.
Kastikkeeksi : 1 dl ruusunmarjasosetta ja 1 rkl tomusokeria sekoitettuna keskenään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti