maanantai 4. toukokuuta 2015

Grillatulle lihalle savupaprikaöljy.

Savupaprikaöljy sopii grillatuille lihoille kaveriksi.
Tee kastike edellisenä päivänä, maku paranee ja syvenee.



Kastikkeeseen:

  • 1 dl oliiviöljyä
  • ½ dl tummaa balsamicoa
  • ½ punainen paprika
  • 1 pieni sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 tl savupaprikajauhetta
  • 1 rkl persiljaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 3/4 tl suolaa



  1. Kuori sipuli ja leikkaa ihan pieniksi kuutioiksi.
  2. Leikkaa paprika myös ihan pieniksi kuutioiksi.
  3. Sekoita öljy ja balsamico keskenään.
  4. Lisää kasvikset öljyseokseen ja mausta.
  5. Anna kastikkeen maustua ja tasaantua mielellään seuraavaan päivään.
  6. Kastike säilyy erinomaisesti viikon.



Ei kommentteja: