lauantai 26. marraskuuta 2016

Glögin kaveriksi pikku suolaista. Aurajuustoa,suolakeksejä ja viinirypäleitä.

 Glögin kaveriksi tai viini-iltaan.
Tuo aurajuustotahna on niin hyvää,että voisin syödä sitä ihan yksistään.
Olen joskus käyttänyt sitä jopa voileipäkakun täytteenä ja kuorrutteena.
 Ja jopa mielettömän nopea ja helppo valmistaa.
Juustotahna sopii hyvin vaikka kanan tai possun täytteeksikin.



Tarvitset vain suolakeksejä ja viinirypäleitä kamuiksi.

Aurajuustotahnaan yksi paketti aurajuustoa ja yksi tetra kuohukermaa.
Murennetaan vain aurajuusto kulhoon ja aloitat vatkaamaan sähkövatkaimella koko ajan valuttaen kuohukermaa joukkoon.
Aurajuusto sekoittuu kermaan ja saat lähes tasaisen levitteen,jota on helppo levittää veitsellä tai pursotella.


Ei kommentteja: