Kanatäyte:
- 800 g broilerijauhelihaa
- 20 g voita ja 1 rkl öljyä paistamiseen
- 1 sipuli kuutioituna
- 1 punainen paprika kuutioina
- 10 kirsikkatomaattia puolitettuna
- 1 dl persiljaa silputtuna
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 2 tl suolaa
- 1-2 tl jauhettua valkopippuria
- 1 tl kurkumaa
- Ruskista jauheliha ja lisää sipuli,paprika ja kirsikkatomaatit joukkoon.
- Kypsytä vielä hetki ja mausta seos.
Cheddarjuustokastike:
- 150 g vehnäjauhoja
- 150 g voita
- 1 ½ l punaista maitoa
- 1 tl suolaa
- 2 tl jauhettua valkopippuria
- 300 g cheddarjuustoa ( sulatejuustoa)
- Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa ja lisää joukkoon vehnäjauhot.
- Kypsytä jauhoja hetki koko ajan sekoittaen kunnes seos hieman vaahtoaa muttei ruskistu.
- Lisää maito nauhana kokoajan sekoittaen kunnes kastike saostuu.
- Mausta kastike ja lisää lopuksi juusto erissä ja sekoita jatkuvasti.
- Kun kastike on tasainen, ota kastike liedeltä sivuun ja kokoa lasagne.
- Laita ensin pohjaksi lasagnelevykerros ja päälle broileriseosta.
- Levitä kastiketta tasainen kerros broilerimassan päälle ja tee uusi kerros.
- Laita viimeiseksi kerrokseksi vain cheddarjuustokastike joka sopivasti myös kuorruttaa lasagnen.
- Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.
Kypsyttelin lasagnen uunin alaosassa ja kun pinta sai väriä oli vuokakin jo valmis.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti