Kanatäyte:
- 800 g broilerijauhelihaa
 - 20 g voita ja 1 rkl öljyä paistamiseen
 - 1 sipuli kuutioituna
 - 1 punainen paprika kuutioina
 - 10 kirsikkatomaattia puolitettuna
 - 1 dl persiljaa silputtuna
 - 1-2 valkosipulinkynttä
 - 2 tl suolaa
 - 1-2 tl jauhettua valkopippuria
 - 1 tl kurkumaa
 
- Ruskista jauheliha ja lisää sipuli,paprika ja kirsikkatomaatit joukkoon.
 - Kypsytä vielä hetki ja mausta seos.
 
Cheddarjuustokastike:
- 150 g vehnäjauhoja
 - 150 g voita
 - 1 ½ l punaista maitoa
 - 1 tl suolaa
 - 2 tl jauhettua valkopippuria
 - 300 g cheddarjuustoa ( sulatejuustoa)
 
- Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa ja lisää joukkoon vehnäjauhot.
 - Kypsytä jauhoja hetki koko ajan sekoittaen kunnes seos hieman vaahtoaa muttei ruskistu.
 - Lisää maito nauhana kokoajan sekoittaen kunnes kastike saostuu.
 - Mausta kastike ja lisää lopuksi juusto erissä ja sekoita jatkuvasti.
 - Kun kastike on tasainen, ota kastike liedeltä sivuun ja kokoa lasagne.
 - Laita ensin pohjaksi lasagnelevykerros ja päälle broileriseosta.
 - Levitä kastiketta tasainen kerros broilerimassan päälle ja tee uusi kerros.
 - Laita viimeiseksi kerrokseksi vain cheddarjuustokastike joka sopivasti myös kuorruttaa lasagnen.
 - Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.
 
Kypsyttelin lasagnen uunin alaosassa ja kun pinta sai väriä oli vuokakin jo valmis.




Ei kommentteja:
Lähetä kommentti